Decisions decisions...

Nämen tjena bloggen. Det var inte igår. Det har hänt mycket sen sist må du tro. Jag har jobbat i tre månader nu. Jag börjar komma in i jobbet mer och mer. Även fast ibland känns det hopplöst, hur ska jag kunna lära mig allt! Det är verkligen en utmaning. Men jag älskar ju utmaningar! Snacka om att jag har utvecklats i racerfart under denna tid. Var härligt det är med ett jobb där man ständigt får utmana sig själv, ha inspirerande jobbarkompisar och en internationell arbetsplats! WOHO! Arbetslivet är så mycket enklare på nått sätt, mycket roligare än vad jag trodde! Nu jobbar vi tillsammans i team och stöttar varann mot målet. I studielivet är man så utsatt av att prestera själv, och det blir väldigt resultatberoende. För klarar man inte tentorna får man ju ingen inkomst? Nej. Heja arbetslivet!
En annan utmaning jag har axlat under denna tid, är träningen till TJEJVASAN! Vi bestämde oss för att göra det. Förberedde oss väl. Sen: PANG PÅ BA! 3 mil på nästan fyra timmar! Det kändes som vi hade bestigit högsta berget i världen när vi skred i mål i Mora. VILKEN KÄNSLA! WOHO!
Den sista utmaningen (och typ den svåraste) det är att hitta bostad i Sthlm! Herre gud. I love sthlm, men bostadssituationen är verkligen jobbigt. VARJE ÅR - SAMMA PROBELM. Måste hitta ny bostad. Phu. Nu måste jag bestämma mig ihelgen: vill jag bo i danderyd? eller råsunda? AH. BESLUTSÅNGEST 2.0!

RSS 2.0